
Binnen een handomdraai lente op uw bord
Wij genieten met volle teugen van de lente, u ook? We genieten niet alleen van het lekkere weer, maar ook van zonnige voorjaarsmaaltijden. De witte asperges zijn nu op hun best en er zijn nog veel meer seizoensgroenten om van te genieten. Meer heerlijke maaltijdinspiratie voor de lente leest u in het nieuwe Eet Smakelijk Magazine!
In mei leggen alle vogels…
We horen het te pas en te onpas: proteïne, oftewel eiwit. Het wordt tegenwoordig overal aan toegevoegd. Wat is eiwit eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? We vertellen u alles wat u wilt weten over eiwitten en hoe u deze op een lekkere en gezonde manier binnenkrijgt.
Seizoensgroenten om van te smullen
Natuurlijk kunnen de witte asperges niet ontbreken in de lente. Klassiek met hollandaisesaus of een aspergeschotel Brabançonne. Maar ook erg lekker met malse kipfilet met truffel of een goed stukje zalm.
Daarnaast zijn er nog veel meer seizoensgroenten die nu het allerlekkerst zijn. Verse bloemkool bijvoorbeeld of frisse doperwtjes. Beide zijn super gezond en veelzijdig. In het magazine vindt u onze favorieten met deze heerlijke seizoensgroenten.
Heeft u een leuke tip, een goed idee of een inspirerend verhaal voor in ons magazine? Laat het weten. Stuur dan een e-mail naar info@maaltijdservice.nl en wie weet leest u uw verhaal terug in de volgende editie!